Britney Spears s-ar putea sinucide


Unul dintre cei mai celebri psihiatrii de la Hollywood incearca sa o avertizeze pe Britney Spears ca, daca nu face tot posibilul sa-si revina, s-ar putea sa nu mai apuce Crcaiunul viitor.

Marty Brenner este de parere ca fost printesa a muzicii pop traieste intr-o lume paralela si ar putea ajunge sa-si puna capat zilelor. "Se comporta ca o persoana nebuna. Este deconectata de la viata. Nu mai are controlul asupra ei si il va piede de tot pana la urma. Este evident ca se lupta cu depresia", a declarat psihiatrul.

"Britney nu asculta pe nimeni. Mama ei nu mai apare in peisaj, copiii nu mai sunt langa ea si toti cei din jurul ei ii sprijina iluzia in care traieste"a mai adaugat Brenner. Desi psihiatrul nu a cunoscut-o personal niciodata pe Briteny, el are o experienta de 20 de ani cu celebritatile care se lupta cu dependenta de droguri, alcool si furie.

Dupa ce a auzit de opririle ei dese la benzinarie, urletele si tipetele catre fotografi din week-end, specialistul a afirmat: "Britney este disperata dupa atentie. Nimeni nu se opreste de atatea ori pentru a merge la toaleta. Are o mare problema".

Sursa: The Sun





0 comments