Monica, ai grijă să nu-ţi îmbolnăveşti fetiţa!



Deşi are doar 10 luni, Irinei Columbeanu îi plac icrele negre şi peştele alb



Monica Columbeanu, singura mămică fotomodel de la Festivalul de Modă Bucureşti, ne-a împărtăşit câteva din tabieturile fetiţei sale, ce-i drept, unele deloc sănătoase.

La numai 10 luni, Irina a gustat ceea ce alţii nu mănâncă o viaţă întreagă: icre negre şi fructe de mare, alimente pe care însă doctorii le interzic cu desăvârşire la bebeluşi.

Născută şi crescută într-un mediu de cinci stele, Irina Columbeanu nu putea avea decât un meniu pe măsură. În nici un caz griş cu lapte sau măr ras cu biscuiţi, ci fructe exotice, sucuri naturale, peşte alb şi chiar icre negre. “Irinei îi place caviarul. I-am dat să guste şi a mai cerut. În schimb, nepoţelul meu, Alexandru, nici nu a vrut să audă de aşa ceva”, ne-a declarat Monica, despre care puţini ştiu că este şi mătuşă.

Alina, sora ei cea mare care este stabilită în Italia, i-a făcut o vizită în urmă cu o lună la reşedinţa de la Izvorani, împreună cu băieţelul ei, în vârstă de doi ani.

A fost ocazia perfectă pentru ca Irina şi Alexandru, micii verişori din lumi diferite, să se joace împreună şi să se cunoască mai bine. “Ei s-au mai văzut de multe ori şi se înţeleg foarte bine. Irina este sociabilă, iar Alexandru, pentru că e mai mare, e protector şi grijuliu”, ne-a mai povestit soţia lui Irinel Columbeanu.

Un singur of are Monica, şi anume, fetiţa nu-i seamănă absolut deloc, fiind o replică în miniatură a tatălui ei, Irinel. Speră însă ca primul cuvânt al micuţei să fie “mama”. “Ea silabiseşte aproape tot timpul şi cred că a spus tata în mod inconştient. Măcar mai am o şansă!”, a glumit Monica, mândră că fetiţa ei are deja patru dinţişori. “Roade tot ce îi cade în mână. A făcut o pasiune pentru telefoane mobile şi telecomenzi, a distrus deja câteva, dar nu pot să mă supăr”, ne-a mai povestit tânăra mămică.


"Caviarul produce toxiinfecţii!"


Medicii interzic peştele şi caviarul, foto dreapta, la copiii de un an. “Abia de la doi ani se introduce treptat peştele în alimentaţia diversificată. E ştiut faptul că peştele este un aliment extrem de alergenic, care dezvoltă alergii şi la alte alimente, iar caviarul e un aliment extrem de gras (bogat în colesterol), conţine mult sodiu şi care, introdus în alimentaţia copiilor, poate produce toxiinfecţii alimentare, în special în cazul în care nu este pasteurizat”, a declarat pentru Click! medicul nutriţionist Lygia Alexandrescu. (Clinica de Slăbire şi Consultanţă nutriţională Natural Silhouette: 021/317.43.41)
Sursa:Click





0 comments