Britney Spears pusa pe ganduri

Paparazii au surprins-o din nou pe fosta printesa a muzicii pop intr-una dintre ipostazele isterice cu care am ajuns deja sa ne obisnuim.


Britney a fost fotografiata stand desculta pe bordura din fata resedintei, cu un look mai ravasit ca niciodata.

Se pare ca Spears si confidenta ei, Sam Lutfi, au avut un schimb de replici un pic mai dur despre relatia cantaretei cu Adnan Ghalib. Tonul raspicat si vorbele grele aruncate au facut-o pe Britney sa-si sune fotograful in ajutor.


In timp ce statea pe bordura tinand grijulie catelul in brate, paparazii au intrebat-o pe ratacita vedeta daca se simte bine. Politicoasa din fire, ea a raspuns: "Sunt ok. Stau si eu pentru prima data si ma simt bine alaturi de cainele meu".

O sursa care a fost martora acestor evenimente a declarat: "Britney si Sam au mers pana la poarta casei, cand Brit a sarit deodata din masina plangand. Apoi Adnan a primit un telefon isteric de la ea, in care il ruga sa vina sa o ia de acolo".

Confidenta vedetei nu a stat cu mainile in san si i-a inchis telefoanele pentru a nu putea fi contactata de iubitul fotograf si i-a instruit pe paznici sa nu-l lase pe Adnan sa intre. Faptul ca Sam si iubitul lui Britney nu se suporta este un lucru cunoscut deja de toata lumea.

"Se urasc. Sam nu crede ca Adnan este suficient de bun pentru Britney, iar Adnan uraste influenta pe care ea o are asupra cantaretei", a declarat o sursa.

Sursa: Daily Mail





0 comments