Dragostea dintre doua fete

Iubirea dintre doua fete, una din Cluj-Napoca, alta tocmai din Dubai, a devenit peste noapte o poveste celebra in Romania. Fetele s-au cunoscut pe internet si au decis sa se viziteze, impreuna cu parintii.

Relatia lor a devenit atat de stransa, incat au inceput chiar sa se gandeasca la schimbarea de sex. Spre groaza parintilor, ele au fugit impreuna de acasa. Este povestea a doua adolescente care s-au imprietenit pe internet si care nu vor sa mai traiasca una fara alta.

Karen are 15 ani, este din Africa de Sud si traieste cu parintii in Dubai. Adolescenta era obisnuita sa lege prietenii pe internet. Asa a cunoscut o adolescenta din Cluj, de 17 ani, care si-a luat numele de Kevin, la inceput. Legatura dintre cele doua tinere a devenit tot mai puternica, iar tanara din Cluj-Napoca i-a destainuit pana la urma prietenei ca si ea e tot fata. Un secret care le-a apropiat si mai mult. Karen a venit la Cluj cu mama sa, ca sa o cunoasca pe romanca.

Surpriza a fost mare pentru parinti, dar mai mare a fost dragostea fetelor. Dupa ce au petrecut cateva zile impreuna, Karen trebuia sa plece inapoi in Dubai, impreuna cu mama sa, pe 15 ianuarie. Cu o seara inainte, parintii celor doua fete s-au intalnit pentru a-si lua la revedere.

Cand s-au intors din oras, au descoperit ca fetele disparusera. Timp de doua zile, fetele nu au dat niciun semn de viata. Au sunat apoi din Bucuresti, din Gara de Nord.
Povestea continua, insa cu o noua surpriza. Fetele se gandesc ca nu vor mai avea probleme, daca una dintre ele ...isi va schimba sexul.

Karen si mama ei se vor intoarce in curand in Dubai. Cele doua adolescente sunt hotarate sa se iubeasca si de-acum inainte, chiar daca numai pe internet.
Sursa:Romantica





0 comments