Ioana Basescu umbla cu masina in care iubitul a fost prins cu alta femeie

A meritat! Fiica cea mare a presedintelui i-a trecut cu vederea escapadele amoroase ale lui Giovanni Francesco, dar, in schimb, are si avantaje!


Ioana Basescu dovedeste ca a tras invataminte din experienta cu Bogdan "Bodo" Marin si ca, din punct de vedere afectiv, s-a maturizat. Acum nu mai ia decizii pripite, ci pare mult mai toleranta cu barbatul de langa ea.

Fiica cea mare a lui Traian Basescu a trecut, asadar, peste faptul ca logodnicul ei, Giovanni Francesco, a inselat-o cu o secretara, Roxana Nichifor (24 de ani), si a decis sa-i mai acorde o sansa.

CANCAN a dezvaluit, zilele trecute, ca Ioana si Giovanni au chefuit, intr-un grup de prieteni, la un restaurant cu specific taranesc din zona Obor, unde nu au ezitat sa se poarte tandru unul fata de celalalt.

A fost semnul ca ea si-a iertat iubitul. Cum insa, intr-o relatie, gesturile de iubire ar trebui sa fie reciproce si Giovanni a vrut sa-i demonstreze ca tine la ea. Astfel, el i-a dat Ioanei masina lui, un jeep Range Rover, ca sa umble provizoriu cu ea!

Paparazzii CANCAN au surprins-o ieri pe fiica familiei prezidentiale la volanul jeepului lui Giovanni. In jurul pranzului, Ioana s-a dus, singura, la resedinta parintilor sai, probabil ca sa ia masa in familie.

Masina pe care o conducea este aceeasi in care logodnicul a fost prins de catre paparazzii nostri, in urma cu o luna, impreuna cu alta femeie! CANCAN a scris la acea vreme despre relatia paralela pe care iubitul Ioanei Basescu o are cu Roxana Nichifor.

"Norii negri" care s-au abatut atunci peste dragostea lor par ca s-au raspandit, iar faptul ca Ioana si-a iertat logodnicul a meritat.
Sursa:Cancan





0 comments