Piturca i-a facut amantei cadou de 2 miliarde de lei

Generos. Antrenorul "nationalei" i-a cumparat un Range Rover frumoasei rusoaice Vica, cea care, vara trecuta, i-a daruit un baietel!

Selectionerul Victor Piturca incearca sa fie o persoana responsabila si in viata lui privata, nu doar in ceea ce priveste cariera! Daca la "nationala" si-a castigat renumele unui tip sobru, care nu tolereaza indisciplina, in particular, Piturca a avut de rezolvat mai multe probleme in ultima perioada.

Casatorit si cu doi copii majori (un baiat si o fata), antrenorului i s-a nascut vara trecuta inca un baietel pe nume Idan. Mama copilului este o frumoasa rusoaica Vica (fosta balerina) alaturi de care selectionerul a trait o poveste de dragoste ca-n filme. De altfel, la vremea respectiva, CANCAN a prezentat in exclusivitate poze cu al treilea copil al lui Piturca.

Reporterii nostri au dezvaluit, in aceeasi perioada, ca antrenorul nu a primit cu bucurie vestea ca va fi din nou tata (cu atat mai mult cu cat fiul sau s-a nascut in afara casatoriei!), dar, intre timp, supararea i-a trecut.

Sursele noastre ne-au declarat ca el a revenit, asadar, la sentimente mai bune fata de Vica, drept dovada ca i-a facut cadou o masina, Range Rover Sport, care valoreaza in jur de 2.000.000.000 de lei vechi! Paparazzii CANCAN au fotografiat-o, ieri, pe frumoasa Vica la volanul acestei masini. Fosta balerina a iesit la cumparaturi, dupa care s-a intors grabita, in Pipera, acasa, unde o astepta, probabil, micutul Idan (in varsta de opt luni).

Interesant este ca, inainte sa primeasca Range Rover-ul cadou, Vica a condus temporar o masina inmatriculata pe firma unor prieteni apropiati (din lumea fotbalului) ai selectionerului. Iata ca Piturca n-a fugit de responsabilitati si i-a cumparat acum mamei copilului lui o masina noua, pe care Vica si-o dorea enorm, asa cum ne-au marturisit surse din anturajul ei.
Sursa:Cancan





0 comments