«Am făcut bărbaţi din şase femei»

A făcut din femeie bărbat şi invers.

George Ciolacov este medicul care a schimbat sexul a nouă persoane. Şase dintre acestea au fost femei, care, după mai multe intervenţii chirurgicale, s-au ales cu penis. Solicitările din partea bărbaţilor au fost, în schimb, mai puţine. Doar trei masculi au cerut să fie transformaţi în “fetiţe”.

De mai bine de 13 ani, medicul George Ciolacov face minuni cu trupul omenesc. Dacă ai nasul mare, sânii mici sau eşti mult prea gras, el te ajută să scapi de micile defecte. Mai mult, medicul estetician are întotdeauna o soluţie şi pentru persoanele nemulţumite de sexul pe care l-au primit la naştere. Până acum a schimbat sexul a nouă persoane.

Ciolacov spune că cele mai multe solicitări au venit din partea femeilor. “Şase femei şi trei bărbaţi mi-au cerut să le schimb sexul. Prima operaţie de genul acesta am făcut-o în 1998. Era o femeie care venise la mine tocmai din Grecia”, îşi aminteşte tânărul doctor.

Vestea că George Ciolacov le împlineşte visul s-a răspândit printre transsexualii din întreaga lume, astfel că alte cinci femei din Grecia şi Germania au bătut la uşa medicului estetician pentru a deveni bărbaţi. “Toate aveau trăsături de bărbat”, spune doctorul. În cazul femeilor care vor să se transforme în bărbaţi, intervenţia chirurgicală este foarte complicate şi de durată.

“Trebuie să scoţi tot aparatul reproducător şi să construieşti penisul. Important de reţinut e că, după operaţie, femeia respectivă nu va putea face niciodată sex ca un bărbat normal şi nici orgasm nu va avea”, precizează Ciolacov. O astfel de operaţie costă în străinătate între 50.000 şi 100.000 de euro, în timp ce în România doar 10.000. Tot atât costă şi schimbarea de sex la bărbaţi.
Sursa:Click





0 comments