Ciudateniile anului 2007

2007 n-a dus lipsa de evenimente inedite, in mai toate partile lumii: divorturi din motive ciudate sau incredibile, pietoni care s-au dovedit mai periculosi decat soferii sau alerte teroriste false cauzate de mirosul de chilli. Toate au dat putina culoare anului care tocmai se incheie.

Primaria din Palermo a angajat 110 soferi de autobuz, care nu aveau...permis. Edilii i-au selectat inainte de alegerile municipale dar abia dupa scrutin si-au dat seama ca isi vor plati degeaba noii angajati. In schimb, la Lima, in capitala statului Peru, lipsa carnetului de conducere nu te impiedica sa devii ...sofer de taxi. Jumatate dintre taximetristii din oras isi fac meseria, desi au permise false.

Lima este asadar un oras, unde se circula periculos. Paradoxal, potrivit statisticilor, la Lima pietonii in stare de ebrietate provoaca de doua ori mai multe accidente mortale decat soferii care urca beti la volan.

Trecem la despartiri. Un saudit a divortat, pe motiv ca sotia lui se uita singura la televizor, la o emisiune prezentata de un barbat...care nu ii era ruda. Iar o egipteanca s-a despartit de sotul ei, pentru ca barbatul nu voia sa se spele si mirosea ingrozitor.

Un chinez n-a avut insa curaj sa divorteze, dar pentru ca nu mai suporta sa dea ochii nici cu nevasta, nici cu soacra, s-a dus la sectie si a cerut sa fie arestat. Politistii l-au refuzat, asa ca barbatul...a furat o bicicleta, ca sa fie sigur ca va fi inchis.

In Marea Britanie, un bucatar thailandez a pus pe jar un intreg cartier, cu ...chilli. Condimentele pe care le-a pus in mancare au emanat aburi cu un miros intepator, care i-a speriat pe vecini. Oamenii au crezut ca este vorba de vapori toxici, au sunat la politie, iar oamenii legii au declansat ....alert� antiterorista. Strazile au fost inchise, iar magazinele, casele si blocurile din zona au fost evacuate.
Sursa:Romantica





0 comments