Cupluri celebre care si-au spus "adio" in 2007


Anul 2007 nu a fost tocmai benefic pentru relatiile de durata.


Cupluri cu vechime si-au spus adio dupa ani de convietuire. Kylie Minogue, Cameron Diaz sau Britney Spears au spus ramas bun iubitilor lor la fel de celebri.

Divortul cuplului Britney Spears-Kevin Federline a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, in special dupa ce s-au tarat reciproc prin tribunale. Disputa cea mai aprinsa a avut loc la inceputul toamnei, cand, din cauza consumului de droguri si alcool, Britney a pierdut temporar custodia copiilor in favoarea fostului sot.

Actrita Cameron Diaz si cantaretul Justin Timberlake au format si ei un cuplu de invidiat, timp de trei ani, pana la inceputul anului 2007. Cei doi s-au despartit de comun acord. Justin a trecut la o noua iubita, tot o actrita, Jessica Biel, in timp ce Cameron Diaz a fost cuplata, pe rand, cu diversi barbati mai mult sau mai putin celebri.

Si Paul McCartney a divortat de Heather Mills in aceasta toamna. Presa a fost cu ochii pe ei tot timpul, in special datorita aspectelor... financiare ale divortului.

Frumoasa poveste de dragoste dintre diva pop Kylie Minogue si actorul francez Olivier Martinez s-a incheiat definitiv in 2007. Dupa cateva luni, Kylie a declarat ca inca il mai iubeste pe francez, dar ca nu vrea sa reia relatia. In plus, ea se declara foarte fericita si singura.
Sursa:Romantica





0 comments