Cristi Borcea şi Giovanni Becali au postit cu trei brunete sexy


Dacă vărul latifundiarului din Pipera Gigi Becali a mai fost văzut seara cu băieţii, pe la cafenelele din Dorobanţi, mutându-se dintr-una într-alta, cu ochii scurşi după toate frumuseţile de sex feminin ce călcau pragul locaţiilor atât de vizitate de bogătaşi, Cristi Borcea nu s-a mai abătut de mult de la drumul de familist şi soţ fidel, cum vrea să pară. A fost văzut destul de des în compania soţiei, care, de ce să nu recunoaştem, arată foarte bine de când a slăbit.

Din păcate însă, forma fizică excelentă în care se află acum Mihaela Borcea l-a ţinut resuscitat pe acţionarul dinamovist doar o vreme. Vineri seară, spre exemplu, pe Borcea l-a mâncat rău în fund şi s-a scărpinat, adică s-a întors la obiceiul mai vechi de a petrece în Bamboo cu domnişoare superbe.

Recidiva s-a produs în complicitate cu amicul său Giovanni Becali, care barem nu e stresat când are chef să petreacă fără să-l ştie vântul şi pământul, că soţia sa e imună la tot ce acesta întreprinde noaptea, fără ştirea ei. Înainte de miezul nopţii, Borcea, Giovanni Becali şi trei domnişoare brunete au descins, chiar în faţa uşii clubului, din luxosul lor bolid, pe care l-a parcat un bodyguard, evident.

Cele cinci persoane cu chef de distracţie au luat loc la masa din dreapta DJ-ului, chiar lângă masa lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. Au dansat, au băut şi s-au simţit bine până la ora patru dimineaţa, când au plecat în aceeaşi formulă în care au venit.

La ieşirea din club, trecând pe lângă o cunoştinţă de sex masculin ce chefuia la masa din stânga DJ-ului, dinamovistul a dat noroc cu acesta şi i-a făcut subtil cu ochiul, în semn de „Mamă, mamă, ce le execut în noaptea asta pe astea cu care mă vezi!”. Domnişoara care ţinea mai aproape de Borcea era, ce-i drept, superbă. (P.P.)

Sursa:Atac





0 comments