Fiul lui Vali Vijelie, inchis pentru talharie

Detentie. Juniorul a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova unde va executa o condamnare de trei ani!

Unul dintre fiii manelistului Vali Vijelie (pe numele adevarat Valentin Rusu) a fost inchis la Penitenciarul Rahova, in urma unei condamnari de trei ani primite pentru furtul unui telefon mobil.

Sursele noastre ne-au marturisit ca Florin Cristian Florea (copilul rezultat dintr-o relatie mai veche a manelistului) a fost incarcerat cu cateva zile inainte de Craciun. Contactat de catre reporterii CANCAN, Vali Vijelie a declarat ca "Fiul meu, care era minor atunci cand a comis fapta (n.n. - in 2005) s-a inhaitat cu un alt baiat, major. Ala l-a bagat la inaintare, spunandu-i sa fure telefonul si sa ia totul asupra lui. I-a zis "Ba, zi ca tu l-ai furat, ca are
tactu' bani si te scoate!""


"Daca a gresit trebuie sa plateasca!"


Manelistul i-a angajat intr-adevar un avocat fiului sau, care a obtinut reducerea pedepsei initiale (de la 3 ani si 6 luni de inchisoare, la 3 ani), dar mai mult nu a putut face.

"Eu sunt de principiu ca daca a gresit trebuie sa plateasca. Doar asa va invata ca nu tot ce zboara se mananca", a adaugat Vali Vijelie. Baiatul a fost crescut de mama lui, Mariana Florea, pana aproape de 18 ani. Manelistul a vrut sa-l ia la el acasa, dar fiul sau s-a opus.

"Am vrut sa-l salvez, pentru ca avea un anturaj rau. I-am spus sa vina la mine si sa lase infractiunile, insa nu a vrut si uite unde a ajuns!", ne-a mai declarat Valentin Rusu. Din pedeapsa de 3 ani primita recent, lui Cristian i s-au scazut 7 zile, adica perioada cat a fost arestat preventiv intre 3 si 11 noiembrie 2005.
Sursa:Cancan





0 comments