Tudor Chirila este acuzat de hartuire sexuala

Obscen. Iubitul Andreei Raicu a trimis unei tinere cateva zeci de mesaje indecente pe care le puteti citi in revista Ciao!


Solistului de la Vama nu-i mai ajunge Andreea Raicu. Desi multi barbati si-ar dori-o drept iubita, se pare ca Tudor Chirila are loc in "inima lui" si pentru alte femei. Reporterii Ciao! au descoperit-o pe una dintre ele si au dezvaluit in cel mai recent numar al revistei o poveste de-a dreptul picanta, cu tot cu dovezi.

Anca (foto medalion), pentru ca asa o cheama pe protagonista de 19 ani, a fost pana nu demult o fana infocata a cantaretului. Admiratia fata de el i-a dat, la un moment dat, imboldul de a-l contacta.

Fata a povestit ca a facut rost de numarul artistului de pe internet, in urma cu mai multe luni de zile, insa, cand l-a contactat, a fost expediata. Recent, Anca si-a revazut idolul intr-un concert si, impresionata de prestatia lui, i-a trimis un sms de felicitare.

Acesta a fost momentul in care a inceput circul via mesaje telefonice. Din nefericire, tanara l-a prins pe Chirila intr-o dispozitie efervescenta si s-a ales cu un raspuns. Iar asta a fost doar inceputul.

A dat vina pe bautura

A urmat un tir de 30 de mesaje trimise pe parcursul a mai bine de doua ore (mesaje pe care puteti sa le cititi, integral, in revista Ciao!), timp in care iubitul Andreei Raicu a incercat sa o convinga pe Anca sa se intalneasca pentru o partida de sex.

Lovindu-se de refuzul fetei, Tudor i-a propus una de sex oral, "no traces" (n.r. - fara urme). Nici asa nu a avut mai mult succes. Si daca a vazut ca nu are nicio sansa sa obtina o intalnire, Chirila a venit cu o ultima idee - sex prin telefon. Socata, Anca a pus capat conversatiei, uitand ca a fost vreodata fana lui Chirila. A doua zi, realizand, probabil, gafa pe care a facut-o, Tudor Chirila a sunat-o pe tanara si s-a scuzat, aruncand vina pe cele cateva beri pe care le consumase.

Chirila sustine ca nu e vinovat

Solistul de la Vama isi declina responsabilitatea acestor mesaje aruncand vina pe unul dintre membrii echipei sale tehnice. "Mi-am uitat telefonul la baietii de la "tehnic" si, probabil, acestia au vrut sa vada cum e sa "agati" ca Tudor Chirila.

Cel care a trimis mesajele a recunoscut ca mi-a folosit mobilul si este foarte posibil sa-l dau afara. E foarte grav ce a facut. SMS-ul cu scuzele de a doua zi a fost trimis cu scopul de a o determina pe fata asta sa nu mai ia legatura cu mine si, deci, eu sa nu aflu ce s-a intamplat.

Oricum, domnisoara in cauza nu a procedat corect. E clar ca incearca sa-si faca publicitate pe seama acestei asa-zise relatii", ne-a declarat Tudor Chirila.
Sursa:Cancan





0 comments