Jennifer Aniston si-a gasit un "exemplar" mai aratos decat Brad Pitt


Toata lumea i-a plans de mila simpaticei Jennifer Aniston atunci cand Brad Pitt si-a luat bagajele in spinare si a plecat la Angelina Jolie. Dar a venit momentul ca vedeta din "Friends" sa-si ia revansa, iar noul ei iubit este nimeni altul decat Jason Lewis, frumuselul din "Sex and the City".

Se pare ca cei doi formeaza un cuplu din noiembrie si deja s-au mutat impreuna. Se cunosteau de pe vremea cand Pitt ii era alaturi si au inceput sa se revada la insistentele prietenilor apropiati. "Prieteni comuni de la spitalul pentru copii St. Jude( unde Jen este purtator de cuvant) considerau ca Jen si Jason se potrivesc. Asa ca au inceput sa-si scrie e-mail-uri, iar dupa prima intalnire au devenit inseparabili", a declarat o sursa din apropierea noului cuplu.

"Lui Jason nu ii place deloc sa iasa in oras. Din aceasta cauza relatia lui cu Rosario Dawson nu a mers. Ea este o petrecareata, iar el e mai retras, mai artist. Jen adora asta", a mai adaugat sursa. Cei doi stau fie la resedinta lui Jen din Malibu, fie la casa lui Jason, unde gatesc, se uita la DVD-uri si fac exercitii fizice.

Si credem ca Aniston este fericita de alegerea pe care a facut-o pentru ca actrita a refuzat invitatia de a petrece sarbatorile alaturi de fosta soacra pentru a sta cu Lewis. "Jucaria" personajului Samantha din Sex and the City "de-abia asteapta ca familia lui sa o indrageasca pe Jen".

Sursa: MSNBC





0 comments