Jaf asupra familiei lui Mitica Dragomir de la Liga


Pentru ca vila din Baneasa a fiului sau a fost sparta de hoti, Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, si-a petrecut Craciunul la Politie.

Bogdan Dragomir era in vacanta in Austria alaturi de sotie si copil, cand in casa sa, in ziua de Craciun, au patruns hotii, acestia furand doua ceasuri de firma.

Infractorii au "fentat" sistemul de securitate

'Sunt curios cum au patruns infractorii in casa noastra, pentru ca la intrare avem un paznic si suntem chiar in vecinatatea Ambasadei Chinei, unitate strict supravegheata', a marturisit Bogdan Dragomir pentru Libertatea.

El a precizat ca va preda Politiei casetele inregistrate in interiorul locuintei: 'Am un sistem cu senzori de miscare, mai mult pentru copil. Organele de ancheta vor analiza inregistrarile si vor vedea ce e de facut. Banuiesc ca au intrat prin spate, in dreptul nivelului intai. Nu au avut ce sa ia, am inteles ca au disparut doar obiecte marunte. Pana de curand nu aveam alarma, dar acum am pus si sistem de alerta si am angajat o firma de paza. Sper ca infractorii sa fie prinsi', a mai zis fiul sefului LPF, care a incheiat, in spiritul Craciunului: 'Noi sa fim sanatosi!'.
Sursa:Libertatea





0 comments