Lili Sandu, de Crăciun merge la parintii

Deşi ar fi putut alege orice locaţie de lux din lume, de Crăciun vedeta a preferat să meargă la Tulcea, oraşul său natal şi să fie lângă părinţii săi: “Sărbătorile de iarnă sunt foarte importante pentru mine şi familia mea, aşa că le voi petrece alături de ei”.

Anul 2007 a fost unul prosper pentru Lili Sandu, atât pe plan personal, cât şi profesional.


Artista şi-a găsit fericirea în braţele miliardarului elveţian Mark Chouraqui, din partea căruia se zvoneşte că ar fi primit un superb automobil de peste 200.000 de euro, marca Bentley, a revenit pe piaţa muzicală românească cu un videoclip de lux a cărui valoare s-a ridicat la 20.000 de euro.

Prezentă recent în cadrul unui eveniment sportiv, Cupa Smart, Lili Sandu a impresionat atât prin frumuseţe cât şi prin modestie, acceptând să se fotografieze cu toţi cei prezenţi în sală. În timp ce alte soliste petrec Crăciunul pe scenă sau în străinătate, vedeta a preferat să le facă o scurtă vizită părinţilor ei, la Tulcea:

“Părinţii mă aşteaptă cu bunătăţi. Şi, pentru că i-am văzut foarte rar anul acesta, e un prilej bun să mai stăm de vorbă”, a mai declarat Lili, pentru Click!. Artista nu va fi însoţită de iubitul său, care se află în Elveţia, alături de familia lui, însă, ca un adevărat gentleman, i-a trimis acesteia o mulţime de cadouri cu valoare sentimentală.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, cântăreaţa ne-a mărturisit că, în februarie 2008, va filma un nou videoclip la Paris, pe care şi-l va achita singură, valoarea acestuia fiind mult mai mică decât precedentul, încadrându-se undeva între 5.000-7.000 de euro. Pentru ca extrasul de pe album să fie unul la fel de spectaculos ca cel anterior, telenovelista a apelat la ajutorul echipei cu care a colaborat la piesa “Jump”.

Cunoscută pentru gesturile sale filantropice, dar şi ca o persoană care adoră copiii, Lili Sandu a dăruit micuţilor prezenţi la meciurile de fotbal din cadrul Cupei Smart o sumedenie de cadouri. “Mă simt fericită când pot face o mică bucurie cuiva”.
Sursa:Click





0 comments