Revelioane de lux!


INEDIT Primul lider al circuitului ATP, Ilie Nastase, da frigul din Europa pe însoritul Miami (Florida), unde în aceasta perioada temperaturile se situeaza între 20 si 28 de grade Celsius!

Dupa Sarbatoarea Craciunului, “Nasty”, împreuna cu sotia sa, Amalia, si cu cele doua fetite, Alessia (4 ani) si Ema Alexandra (6 luni), va decola spre Statele Unite, unde spera sa petreaca un Revelion de vis. “Am auzit ca e nemaipomenit acolo. Abia asteptam sa ajungem”, ne-a declarat presedintele FRT.


PARTY Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci (foto) a petrecut trecerea dintre ani în însorita localitate americana Pasadena, din California. La petrecerea care a avut loc la luxosul hotel Ritz Carlton, Nadia a fost însotita de sotul ei, Bart Conner, si de micul Paul Dylan, care a fost îmbracat în rosu, special pentru eveniment.


Multi dintre internationalii nostri vor intra în 2008 petrecând în locuri exotice.

Sfârsitul de an si implicit de sezon fotbalistic îi aduce, ca de obicei, pe fotbalistii care evolueaza în strainatate înapoi în tara. Desfasurarea campionatelor nu le ofera însa jucatorilor vacante egale, unii având de tras chiar si în ultimele zile ale anului, în vreme ce altii au încheiat deja conturile cu anul fotbalistic 2007.

Mutu petrece la Miami

Vedeta nationalei si a lui AC Fiorentina, Adrian Mutu, a ales sa mearga peste Ocean, la Miami , acolo unde si-a cumparat o vila de lux. "Briliantul" va petrece în SUA si Craciunul, si Revelionul, în compania prietenilor si a socrilor sai, care vor veni din Republica Dominicana. Mutu se va întoarce pe 5 ianuarie la Florenta, deoarece pe 13 se reia campionatul italian.

Chivu, petitor de Craciun


Capitanul tricolorilor, Cristi Chivu, va avea niste Sarbatori pe care nu are cum sa le uite. De Craciun se va prezenta la Piatra-Neamt, unde o va cere de sotie pe Adelina Elisei, în fata parintilor ei. Apoi, Chivu si-a propus sa plece în Dubai, unde va ramâne pâna la începutul anului 2008.

Sursa:Prosport





0 comments