Gwen Stefani este din nou insarcinata

Fosta solista a formatiei "No Doubt" este insarcinata in trei luni cu cel de-al doilea copil. Gwen Stefani si Gavin Rossdale au fost incantati la auzul vestii ca vor fi din nou parinti.

"Au fost la spital si au primit confirmarea ca Gwen este insarcinata. Abia asteptau sa impartaseasca vestea cu restul lumii. Sunt in al noualea cer, amandoi isi doresc foarte mult inca un copil", a declarat o sursa din apropierea cuplului.

In luna octombrie a anului trecut, Stefani declarase ca de-abia astepta sa devina din nou mamica, dar vroia sa termine turneul mai intai. Acum, turneul s-a incheiat... "Evident, sunt intr-o cursa pentru a avea inca un copil, dar vreau sa mai astept pana termin turneul."

Despre maternitate, cantareata considera ca i-a schimbat viata in bine. "Il iubesc foarte mult. Este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata. Azi dimineata s-a trezit la ora 6 si simteam ca mor. Nu dorm indeajuns, dar prefer sa petrec timpul cu el. Exista acest mic baietel, care vrea doar sa-si petreaca timpul cu mine", a marturisit Gwen.

Sursa: FemaleFirst





0 comments