Iubitul Ioanei Basescu, prins din nou cu amanta

A recidivat! Paparazzii CANCAN l-au prins iarasi pe logodnicul fiicei mai mari a presedintelui Basescu in masina cu amanta, la ora 04.28, intr-o parcare din parcul Titan!



Ioana Basescu pare blestemata in dragoste! Dupa casnicia esuata cu Bogdan "Bodo" Marin, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu s-a refugiat intr-o relatie cu Giovanni Francesco, unul dintre fostii directori ai postului MTV Romania.

Inainte de Craciun, CANCAN a dezvaluit, insa, ca iubitul Ioanei are o viata sentimentala dubla, traind o poveste paralela de dragoste cu o tanara secretara, Roxana Nechifor (24 de ani, care locuieste impreuna cu parintii in zona Dristor).

Paparazzii nostri i-au surprins atunci pe Giovanni si pe amanta acestuia, in masina lui, sambata spre duminica noaptea (15-16 decembrie), in jurul orei 01.00.

Povestea relatiei lor am relatat-o pe larg. Reporterii CANCAN au descoperit cum s-au cunoscut cei doi, ce sms-uri amoroase si-au trimis si in ce locuri ascunse se intalneau! Cu toate acestea, Ioana Basescu i-a dat, insa, credit total logodnicului ei. Giovanni ne-a marturisit ca: "Ioana este 100% alaturi de mine!", iar declaratia lui parea ca are un sambure de adevar.

Ziarul nostru a mai dezvaluit ca, dupa Anul Nou, Ioana si Giovanni au chefuit, intr-un grup de prieteni, la un restaurant cu specific taranesc din zona Obor, unde nu au ezitat sa se poarte tandru unul fata de celalalt. Aparent, intre ei se reinstalase linistea. Zilele trecute insa, Giovanni a calcat din nou gresit!

Filmul flagrantului

Vineri spre sambata (25 spre 26 ianuarie), paparazzii CANCAN l-au prins pe Giovanni impreuna cu amanta, in masina ei (de data aceasta), la 04.28, intr-o parcare din parcul Titan! Giovanni isi parcase jeepul mai incolo de masina Roxanei, pentru a nu starni suspiciuni. Au discutat aproape o ora.

La un moment dat, au parasit masina. S-au imbratisat, moment in care paparazzii CANCAN au declansat bliturile. Au apucat sa se desparta si sa se intoarca amandoi cu spatele! Roxana a urcat instantaneu in masina, si-a acoperit fata in palme, in timp ce Giovanni s-a apropiat de paparazzi pentru a vorbi cu ei.

Giovanni Francesco: "Iar ma fotografiati, ma? Vreau sa va intreb ceva? Cum ne-ati gasit? Asa e ca v-a dat cineva pontul? Sa nu-mi spuneti ca va tineati dupa noi?"
N-a obtinut niciun raspuns. In prima faza, a luat-o pe jos catre magazinul Titan. S-a intors dupa vreo 500 de metri, la masina lui care se afla in parcare. In acest timp, Roxana a plecat cu masina ei!

Dupa ce a urcat la volan, Giovanni a format un numar la telefon si a sunat. Nu i-a raspuns nimeni! De acolo a plecat catre Casa Presei. Era aproape de ora 05.30!

Sursa:Cancan





0 comments