Si ei au calcat stramb!

Daca asupra lui Mutu doar planeaza suspiciunea unui adulter, fotbalistul negand c-ar fi inselat-o pe Consuelo cu actrita Martina Stella, alte VIP-uri autohtone e sigur ca si-au inselat partenerii.

De exemplu, Adrian Enache e un monument de infidelitate, 'punandu-i coarne' nevestei de vreo 12 ani, iar cazul lui Petre Roman, care a plecat de acasa pentru mai tanara Silvia Chifiriuc, a tinut capul de afis al stirilor mondene aproape tot anul trecut...


Planurile Cristinei Spatar de a deveni sotia italianului Mirco Maschio au fost date peste cap de aparitia in presa a unor poze in care cantareata se afla in compania altor barbati. Ea a fost fotografiata alaturi de fotbalistul Ianis Zicu si de liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu. Vazandu-le, Mirco a anulat nunta si a pus punct relatiei.


Adrian Minune
a trait vreme de 13 ani cu doua femei, Cati, care i-a daruit 3 copii si care in vara anului trecut i-a devenit sotie, si Simona, amanta, de care s-a despartit cu scandal inainte de nunta.


Andrei Gheorghe a parasit din senin domiciliul conjugal vara trecuta, iar dupa trei luni a divortat de Maria, care i-a fost sotie 24 de ani. Motivul: in viata vedetei tv a aparut o alta femeie...


Ion Ion Tiriac era insurat cu Maria Marinescu atunci cand a lasat-o gravida pe Ileana Lazariuc. Acum, fiul miliardarului si frumoasa bruneta se pregatesc sa devina parinti.



Tambalagiul Marius Mihalache si-a trait amorul cu Crina Matei in vazul lumii inca de la inceput. Asta cu toate ca a-casa il astepta sotia.


Petre Roman
a parasit-o pe Mioara dupa 30 de ani de casnicie, pentru ca s-a indragostit ca un adolescent de Silvia Chifiriuc. Politicianul a recunoscut tarziu relatia, desi in presa au aparut fotografii care au facut dovada adulterului sau.


Adrian Enache e mai cunoscut datorita relatiei extraconjugale de 12 ani cu Iuliana Marciuc, decat prin prisma carierei muzicale. Cei doi au si un copil impreuna, pe care cantaretul l-a recunoscut. Adrian refuza in continuare sa divorteze de sotia lui. Iar aceasta inchide ochii si ii accepta derapajele amoroase.


Nicola
'i-a pus coarne' lui Mihai Alexandru cu claparul trupei. Cei doi au sfarsit prin a divorta si si-au impartit copiii. Cariera vedetei stagneaza acum, din cauza ca Mihai era cel care-i scria piesele...


Bodo si Ioana Basescu
au divortat dupa ce solistul trupei Proconsul a fost surprins de paparazzi in compania altei femei. Totusi, fata cea mare a presedintelui declara, in actele de divort, ca la doi ani de la nunta ajunsesera deja doi straini si ca certurile erau frecvente in cuplu.


Madalin Voicu
si-a parasit sotia, cu care are doi copii, pentru o femeie mai tanara decat el, o pictorita pe nume Carmen Olteanu. El are 55 de ani, iar ea, 28.
Sursa:Libertatea





0 comments