Simona Pătruleasa, din nou fără iubit!

Este clar! Simona Pătruleasa nu are noroc în dragoste şi pace!


După ce a fost părăsită de omul de afaceri Zsolt Czergo în favoarea Nicoletei Luciu, Simona s-a combinat cu Amiran, unul dintre patronii cazinoului „Marriott”, de care s-a despărţit imediat ce a aflat că acesta este însurat.

Prezentatoarea a fost suspectată la un moment dat că ar fi avut o aventură şi cu Mihai Stoica, însă acest zvon nu a fost confirmat. A urmat apoi omul de afaceri Sabin Ivanof, despre care se ştia că dispune de mulţi bani în cont, condiţie care trebuie îndeplinită obligatoriu de cel care aspiră la nurii Simonei.

Dar acesta, pe lângă faptul că nu are aşa de mulţi bani pe cât lasă el impresia să se vadă, iată că nici nu a dat vreun semn că ar vrea să se căsătorească cu vedeta Antenei 1. Pentru a-i forţa mâna, anul trecut, Simona şi-a vândut urgent apartamentul de două camere din zona Vitan, care, oricum, nu era integral achitat, pentru a se vedea proprietara unui Mercedes.

Apoi a dat buzna peste bărbatul pe care de un an şi ceva nu reuşea să-l convingă să locuiască împreună şi l-a obligat să o primească, pentru că nu mai are casă.

De curând însă, disperata vedetă a luat hotărârea de a se despărţi şi de Sabin Ivanof, deoarece acesta nu mai e dispus să-i suporte mofturile. Pentru că este într-o reală criză financiară.

Sabin a renunţat şi la serviciile menajerei care le făcea curat, astfel că Simona s-a văzut nevoită să spele vase, rufe şi să pună şi aspiratorul prin casă. Situaţie deloc convenabilă pentru o vedetă ca ea. Acest fapt a determinat-o pe Simona să îşi caute o nouă casă şi să se mute singură. Deocamdată!
Sursa:Atac





0 comments