Iubirile secrete ale VIP-urilor.

Multe vedete din România au ştiut să-şi pună la păstrare viaţă sexuală tumultuoasă, să ţină ochii şi urechile ziariştilor departe de dedesubturile poveştilor lor de dragoste, dar mai ales să nu recunoască evidenţa, atunci când aceasta i-ar fi putut transforma din oameni serioşi în protagoniştii radioului şanţ sau ai atacurilor zeflemiste.

Astăzi, vă prezentăm, succint, câteva dintre poveştile de taină pe care presa, din necunoaştere sau lipsă de probe, nu le-a prezentat niciodată explicit, dar care s-au consumat ca la carte în cuplurile inculpate.

Bittman şi Ioana Moldovan zburau la Paris, cu avioane separate


De pildă, cuceritorul Dan Bittman a trăit o idilă de câteva luni cu actriţa Ioana Moldovan, pe vremea când aceasta avea deja o relaţie stabilă cu actualul soţ, ziaristul Doru Buşcu.

Se întâlneau pe ascuns, la Paris, unde utilizau, ca loc de pus capul pe pernă, ba hotelurile de rând, ba căsuţa primitoare a unei mătuşe a actriţei, care încuraja amantlâcul celor doi.

Cântăreţul se iubea (oficial, cum altfel?) cu eterna Liliana – mama copiilor lui – care se plictisise de mult să-i facă marcaje insistente, om la om. Deci Bittman se desfăşura în voie, aşa cum a făcut ori de câte ori o femeie frumoasă (fie ea şi Roxana de la Trident!) i-a căzut cu tronc. Nimic nu-l stânjenea, nici măcar Doru Buşcu, care nu-ndrăznea să-i suspecteze Ioanei vizitele scurte şi dese la mătuşa din Paris.

Artiştii călătoreau, de cele mai multe ori, cu avioane separate, ca să nu dea de bănuit nimănui „coincidenţa” întâlnirii lor în acelaşi avion, în rânduri repetate. S-au cunoscut în 2004, în timpul filmărilor pentru producţia lui Sergiu Nicolaescu, „Orient Express”, şi tot atunci s-au apropiat mai mult decât prevedea legea.

Când a început s-o mustre conştiinţa, Dana Săvuică i-a spus STOP lui Neţoiu


Fostul acţionar al FC Dinamo şi prima femeie din România care a pozat în Playboy s-au iubit şi ei, pasager, clevetesc cârcotaşii. Cei doi şi-au derulat povestea de dragoste în 2003, evident, tot pe ascuns, pentru că fenomenul paparazzi era în plină expansiune, iar Dana Săvuică nu era, nici de departe, o femeie liberă.

Căsătorită cu Răzvan Stanciu, cu care are o fetiţă de 16 ani, prezentatoarea emisiunii „Jurnal intim” de la Antena 1, avusese timp să se pună la punct cu beneficiile şi frumuseţea unui adulter inteligent mascat, aşa că nu a făcut nimic care să-i pericliteze căsnicia.

A trăit clipa, dar cu ochii-n patru! Când i-a dat undă verde lui Neţoiu, a pus şi condiţii, ca o femeie cu experienţă, ce era. În primul rând, a cerut ca totul să se petreacă între ei sub acoperiş străin; mai exact, se vedeau într-un apartament din proprietatea acţionarului, altul decât cel în care acesta locuia frecvent.

Intrarea şi ieşirea din bloc şi-o făceau, invariabil, separat. Într-una din zilele în care nişte paparazzi au îndrăznit s-o incomodeze prin urmărire, chiar şi fără reuşită, Dana Săvuică a hotărât să pună punct idilei cu Neţoiu, cel puţin pentru o vreme. Aici le-a fost şi sfârşitul, pentru că fostul dinamovist n-a făcut mulţi purici în ateptarea fostului fotomodel.

Deşi apropiaţii săi de la Dinamo au trecut-o repede pe Dana Săvuică, numai din poveşti, la capitolul „Prezenţe de excepţie din viaţa lui Gigi”, Neţoiu n-a ezitat să treacă, cât ai zice peşte, la următoarea frumuseţe de pe lista lui substanţială de cuceriri: o anume Irina, mai puţin celebră, dar cel puţin la fel de interesantă ca Dana Săvuică.

Corina Caragea l-a iubit pe Turcescu, însă nu l-a împlinit


Numai Corina Caragea ştie câte bile albe a primit de la Turcescu, pe vremea când activau împreună la Realitatea Tv. Ea, o tânără frumoasă, absolventă de jurnalism la stat şi dornică de afirmare, dar nu neapărat compromiţându-se.

El, poaspăt divorţat, neîmbârligat tocmai în serios cu Oana Sârbu şi relativ fermecător. Cum ambii tânjeau după echilibru, şi l-au găsit împreună. Dar nu pentru multă vreme! De fapt, pe el l-au întors repede din drum sensibilitatea, toleranţa şi drăgălăşenia Oanei Sârbu (bine, şi cartofii copţi la cuptor!).

Ea s-a întors, de nevoie, la vechiul iubit. Nici unul dintre ei nu şi-a recunoscut vreodată momentul de rătăcire, dar Cristi Brancu, agentul VIP, a obţinul, off the record, de la moderatorul lui Vântu ce şi-ar fi dorit mulţi: confirmarea aventurii sale cu Corina Caragea.

Mai exact, ziaristul pregătea pentru săptămânalul VIP un material menit să dezvăluie complicitatea sentimentală a celor doi şi l-a sunat pe Turcescu întru confirmare. Prieteni fiind, Robert şi-a permis să nu-l mintă pe Brancu, dar şi să-l roage, totodată, să nu publice materialul. Cum lui Brancu îi plac rugăminţile, s-a lăsat repede înduplecat, din Turcescu şi Caragea rămânând doar istoria a ceea ce a fost odată o frumoasă aventură





2 comments

Anonymous said...

Mda...oricum, Dana Saviuca a dat-o rau in bara la faza cu Gigi !

Anonymous said...

Așa e!