A sarbatorit-o pe Violeta fara Banica Jr.

Petrecere. Andreea Marin si-a dus fetita de numai patru luni la un restaurant din centrul Capitalei

Ieri, de Florii, Andreea Marin si-a dedicat intreaga zi fiicei sale, Violeta. Vedeta a simtit nevoia sa o sarbatoreasca fastuos pe micuta cu nume de floare.

Surprinzator, de la marele eveniment a lipsit chiar tatal fetitei, Stefan Banica Jr. Absenta lui a fost, insa, suplinita de sora Andreei, Cristina Marin, si sotul acesteia, dar si de cuplul Simona Patruleasa - Sabin Ivanof. Cei patru au fost surprinsi de paparazzii Cancan in fata resedintei cuplului Marin-Banica.

Acestia si-au facut aparitia in zona Tei, in jurul orei 11.30, de unde, se pare, au venit sa le preia pe Andreea si pe Violeta. De aici au plecat cu totii catre Biserica Sf. Spiridon, din centrul Capitalei, unde micuta urma sa fie impartasita. Pentru ca slujba de Florii nu se terminase, gasca s-a oprit la restaurantul Zet, unde aveau rezervat, din timp, un separeu.

A inchis o biserica sa-si impartaseasca fata

Andreea Marin si invitatii ei au ramas in restaurant pana s-a golit biserica. La plecare, vedeta a dat dovada de prudenta maxima si a iesit pe usa din dos a localului, prin bucatarie, si, pentru a crea o diversiune, a facut un ocol pe la Casa Poporului si s-a intors la Sfantul Spiridon.

Andreea Marin a intrat in biserica tinand-o in brate pe micuta Violeta. Au urmat-o prietenii ei si imediat, in spatele lor, usile au fost ferecate. Mica ceremonie s-a tinut in cel mai mare secret, la fel ca toate evenimentele din viata divei.

La final, Andreea a iesit in viteza din biserica, tinandu-si fiica in brate, s-a urcat in masina si, dupa ce si-a luat "La revedere!" de la invitatii ei, a pornit spre casa.

Sursa:Cancan





0 comments