Andreea Marin isi etaleaza sanii la Cannes

După ce a colindat lumea în lung şi în lat, ea vizitând în doar trei luni trei continente pentru a filma diferite documentare despre situaţia copiilor din întreaga lume, Andreea Marin a plecat joi la Cannes, pentru a participa la lansarea filmului “A beautiful life”, din a cărui distribuţie face parte.

Criticată dur pentru că îşi lasă prea mult timp fetiţa nou-născută singură, vedeta a preferat să plece în străinătate fără Ştefan Bănică jr., lăsându-şi copilul în grija acestuia.

Ea a plecat la Cannes, împreună cu make-up artistul Alex Abagiu, precum şi cu alţi membri ai echipei tehnice. Imediat după terminarea fastuosului festival, Andreea, care a îmbrăcat la acest eveniment o bluză foarte decoltată, a simţit nevoia să le împărtăşească fanilor săi experienţa trăită.

Astfel, ea a mărturisit pe blogul său că a fost extrem de emoţionată să se afle pe covorul roşu alături de nume celebre ale filmului, precum Brad Pitt, Angelina Jolie şi Dustin Hoffman: “Emoţia unică a lansării la Cannes a primului film internaţional din distribuţia căruia faci parte, alături de omul cu care-ţi împarţi viaţa, fără ca pământul să-ţi fugă de sub picioare şi fără a te supraestima, ci cunoscându-ţi în mod obiectiv locul, fără pretenţia că un mic rol şi câteva replici la Hollywood te motivează să crezi că te poţi numi deja actriţă”, a declarat “Zâna” pe blogul său, “andreeamarinbănică. acasă.ro”.

Deşi a stat doar trei zile în superbul oraş, vedeta a colindat prin magazinele din zonă, pentru a-i cumpăra diferite cadouri fiicei sale, care, pe data de 15 mai, a împlinit cinci luni. Andreea Marin a revenit în ţară sâmbătă noaptea, iar duminică a preferat să stea în casă, împreună cu fiica şi soţul ei, Ştefan Bănică jr.
Sursa:Click





0 comments