Andreea Marin Bănică şi-a inaugurat blogul personal

Vedeta TV Andreea Marin Bănică şi-a inaugurat, de Ziua Internaţională a Femeii, blogul personal şi a promis că va răspunde personal întrebărilor de la cititorii blogului.


Prima postare de pe blogul Andreei Marin Bănică este intitulată "Bine v-am regăsit!", iar vedeta recunoaşte că a avut emoţii atunci când a început să scrie.

"Trag aer în piept şi ating din nou tastatura, părăsită pentru o bună bucată de vreme. (...) Această nouă experienţă, în care gândurile, semnele mele de întrebare, zilele bune, zilele grele, mărturisirile, furtuna din mine, marile bucurii sau ideile îndrăzneţe, toate vor îmbrăca haine croite din cuvinte ca să ajungă la voi de azi înainte", scrie Andreea Marin Bănică pe blogul personal.

Până la ora difuzării acestei ştiri, fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize, Surprize..." avea 20 de mesaje de la cititorii blogului, majoritatea cu felicitări şi încurajări.

Blogul Andreei Marin Bănică conţine şi un CV al vedetei, o galerie foto, o galerie video şi informaţii despre fundaţia pe care a înfiinţat-o, "Preţuieşte viaţa".
Sursa: NewsIn





0 comments